Kerstverkoop 2020

Op zaterdag 19 december 2020 organiseren wij met KSA Diepenbeek een online kerstverkoop. We hadden jullie graag in levende lijve gezien op de kerstmarkt, maar daar steekt corona een stokje voor. Niet getreurd, wij zorgen ervoor dat jullie toch een fijne en gezellige kerst kunnen beleven!

Wij denken bij kerst aan koekjes en desserts, daarom voorzien wij ijsstronken en zelf gebakken koekjes om te komen afhalen op KSA. Omdat de feestdagen er dit jaar een beetje anders zullen uitzien en we onze geliefden misschien niet kunnen vastpakken, willen wij er ook voor zorgen dat zij een fijn kaartje krijgen van de jonge lui. Al onze leden hebben namelijk samen kerstkaartjes gemaakt die je dan persoonlijk kan gaan afgeven aan de grootouders, tante, nonkel, … of via de post kan opsturen! Het is zeer belangrijk dat u duidelijk de naam en de ban van uw kind vermeld, indien u specifiek een kaartje van hem/haar wilt hebben!!

Bestellen kunnen jullie via ons online bestelformulier: https://tinyurl.com/kerstverkoopKSADiepenbeek

Gelieve ook een tijdslot aan te duiden wanneer u uw bestelling komt ophalen! U kan alles komen afhalen ten vroegste om 13u30 en ten laatste om 19u30.

Voor de betaling kunnen jullie kiezen om cash te betalen op de dag zelf of op voorhand via overschrijving. Dit kan op het rekeningnummer BE62 7512 0717 4761 met vermelding “NAAM + VOORNAAM + KERSTVERKOOP 2020”.

Bestellen kan tot en met zondag 13 december!!

Mogen wij ook vragen dat op de dag zelf iedereen rekening houdt met de algemene corona maatregelen (zoals bij ziek zijn blijft men thuis, etc.) en dat iedereen ouder dan 12 jaar een mondmasker draagt bij het afhalen. Ook wij met de leiding zullen hier doorheen heel de dag rekening mee houden. Alvast bedankt!

Hou zeker en vast uw facebook, mail en onze website in het oog voor verdere informatie en eventuele wijzigingen !!