Inschrijven

Wil je aansluiten bij KSA Diepenbeek? Hieronder vindt u de belangrijkste stappen die u moet doorlopen.


1. Inschrijven

Het is belangrijk dat u uw zoon of dochter inschrijft. Zo hebben wij een duidelijk overzicht over al onze leden, contacteren we de juiste persoon in geval van nood, zijn we op de hoogte van allergieën, enzovoorts. Ook krijgt u alle belangrijke informatie via mail en/of ons tweemaandelijks krantje. Dit kan je doen door op de knop “INSCHRIJVEN” te klikken.

2. Lidgeld betalen 

Het lidgeld bedraagt €30 per kind NA 17/02 en mag gestort worden op het rekeningnummer BE62 7512 0717 4761 met als mededeling “de naam van uw zoon en/of dochter + groep(en)”. Indien u meerdere kinderen bij de KSA heeft, kan u het lidgeld in 1 transactie storten maar vragen wij u om de nodige informatie in de mededeling te vermelden.

Wij streven naar een jeugdbeweging waar iedereen welkom is. Daarom hebben wij ook verschillende manieren om de kosten te dekken voor gezinnen. Heeft u vragen omtrent financiën, betalen in schijven, fondsen, … Neem dan contact op met Saar Achten – kasvrouw (GSM 0470 48 76 68), zij helpt u in discretie verder.

3. Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van al onze updates, informatie over evenementen, weekendjes voor leden en ons zomerkamp. Check uw e-mail of de e-mail van uw ouder regelmatig. Lees zeker ons krantje goed door. Volg ons op sociale media. 

4. Trui en/of t-shirt aankopen

Op de KSA verkopen wij ook truien en t-shirts. Wenst u een trui en/of t-shirt te kopen, kan u terecht bij de leiding voor of na de activiteit.