spaghetti-avond

Ieder jaar organiseren we in het begin van het werkjaar een spaghetti-avond. Onze kookploeg maakt dan heerlijke spaghetti tegen democratische prijzen, sfeer verzekerd!

Tijdens deze avond worden ook onze kampfoto’s van het voorbije jaar in een diavoorstelling gepresenteerd waarbij jullie allen de mogelijkheid hebben om deze foto’s te laten kopiëren op een stick die jullie zelf voorzien met de naam van het lid op.

Onze spaghettiavond staat weer voor de deur. Op zaterdag 21 oktober heten we jullie allen van harte welkom. De spahettiavond zal plaatsvinden in GC De Plak, Servaasplein 14, 3590 Diepenbeek. Onze kookouders en leidingsploeg zullen die dag hun handen weer uit de mouwen steken om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen en een overheerlijke maaltijd aan te bieden.

Wij staan open om niet enkel onze KSA’ers te ontvangen deze avond maar natuurlijk ook familie, vrienden en kennissen.Wij ontvangen jullie graag tussen 18u00 en 22u00 om te smullen van onze overheerlijke spaghetti’s die te verkrijgen zijn in grote porties voor €12 en in kleine porties voor €10. Daarnaast bieden wij ook vegetarische spaghetti’s aan voor dezelfde prijs.

Achteraf is er natuurlijk ook de mogelijkheid om wat te babbelen en een glaasje wijn te drinken of te genieten van een heerlijk dessert.

Inschrijven kan via onderstaande link:
https://tinyurl.com/SpaghettiavondKSA2023


U kan betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE62 7512 0717 4761 (met vermelding: spaghettiavond + naam) of cash op de avond zelf. Tijdens deze avond worden ook onze kampfotos’ in een diavoorstelling gepresenteerd en is er de mogelijkheid om deze foto’s te laten kopiëren op een stick die jullie ZELF voorzien.

Tot dan!!