Onze vriendjesdag zit er weer op.

Super leuk dat jullie zo talrijk aanwezig waren! Iedereen kan vrijblijvend bij ons 3 activiteiten meedoen zonder verplichte inschrijving! Als er vriendjes of vriendinnetjes zijn die zich graag willen inschrijven bij ons, kan dat als volgt:

* Klik op de rubriek inschrijvingen, volg de online stappen of vul alle gegevens in via onderstaand formulier: inschrijvingsformulier

* Als je zoon/dochter denkt dat hij een echte KSA’er wil worden, dan kan je hen definitief inschrijven. Het lidgeld is dan nog €30 die samen met een vermelding van de naam en de groep overgeschreven mag worden op volgend rekeningnummer: BE62 7512 0717 4761

Tweemaandelijks hebben we een krantje waar alle informatie over de activiteiten in staat. Die vinden jullie ook online terug op deze website en op Facebook. Meer informatie over onze algemene werking vinden jullie op deze site.

Indien jullie nog vragen hebben, kunnen jullie altijd terecht bij de hoofdleiding.

Teun Croes: 0479 39 67 10

Seppe Vanspauwen: 0468 10 46 22