Spaghettiavond

Op zaterdag 31 oktober vindt naar jaarlijkse gewoonte onze spaghettiavond weer plaats! Onze kookouders en leidingsploeg zullen weer hun best doen om jullie een heerlijke maaltijd aan te bieden. Wij staan open om niet enkel onze KSA’ers te ontvangen deze avond maar natuurlijk ook familie, vrienden en kennissen! Maar het zal dit jaar wat anders verlopen. Vanwege de corona, kunnen we jullie helaas niet ontvangen in de zaal voor een gezellige avond maar zullen we een afhaal spaghettiavond organiseren op onze lokalen. Wij ontvangen jullie graag tussen 16u en 21u om jullie bestelde porties af te halen. Omwille van praktische, organisatorische en hygiënische redenen zullen de spaghetti’s koud meegegeven worden. Wij bieden zoals elk jaar grote spaghetti’s aan voor €10 en kleine spaghetti’s voor €8. Daarnaast bieden wij ook vegetarische en glutenvrije spaghetti’s aan, deze voor dezelfde prijs. Dit jaar zullen wij uitzonderlijk ook pompoensoep verkopen met of zonder spinnetjes, deze is te verkrijgen aan €4 per liter. Ook is het natuurlijk weer mogelijk om te genieten van onze heerlijke desserts!

Inschrijven kunnen jullie via ons digitaal inchrijvingsformulier: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftinyurl.com%2FKSAspaghettiavond2020%3Ffbclid%3DIwAR2HqYE3mCu5WWpm0JryEpA2FEia8boQG0YT4LadeO-Zcb3kcVjuKe8IBHs&h=AT0SWHDJaPo0qOxKfC_j_LAAtRPcsNUpJMIIzYZcqsHez1_XrcoctmpsSMOePZfUSoWJYYQI42q-z7urgZpGtHKRCy1l-PAB20Unw-NI7IXS6JikQruUA8LfAS_YHTWczdet

Tijdens deze avond worden ook onze kampfoto’s van het voorbije jaar in een diavoorstelling gepresenteerd waarbij jullie allen de mogelijkheid hebben om deze foto’s te laten kopiëren op een stick die jullie zelf voorzien met de naam van het lid op.