KSA Kwist met Kanunnik 2020

Ook dit jaar organiseren we weer onze jaarlijkse KSA Kwist met Kanunnik waar wordt gestreden tussen echte quiz-ploegen en sympathisanten. We schenken dan de lekkere bieren van brouwerij Wilderen en proberen er iedere keer een gezellige avond van te maken.

De quiz zal doorgaan op zaterdag 14 maart 2020 in De Plak in Diepenbeek. De deuren openen om klokslag 20u, en de eerste vraag zal om 20u30 worden gesteld.

Dus beste encyclopediefanaten en sympathisanten, begin alvast maar allerlei lijstjes vanbuiten te leren, grootmoeders oude platencollectie opnieuw te beluisteren en zeker en vast de fratsen van onze regering in combinatie met de actualiteit in het oog te houden en vergeet jullie team ook niet op tijd in te schrijven aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen voorzien zijn.

Zoals de naam al verraadt zullen de fijnproevers van streekbiertjes ook dit jaar weer hun hartje kunnen ophalen. Wij bieden u namelijk de 3 topdrankjes van de brouwerij van Wilderen aan: Tripel Kanunnik, Wilderen Goud en Wilderen Kriek. Hiernaast zullen we u ook proberen te verleiden met allerlei versnaperingen.
Inschrijven kan via:

Inschrijven kan via:
http://www.tinyurl.com/KSAKwistmetKanunnik
(LET OP! Teams moeten bestaan uit 5 personen)

De prijs voor 1 team bedraagt 20 euro per team. Je kan betalen via overschrijving (BE62 7512 0717 4761, vermeld zeker de naam van je team) of de dag zelf via cash.

Er zijn tal van prijzen te winnen voor iedereen dus aarzel zeker niet om jullie in te schrijven!

Benediximus !

KSA Diepenbeek