KSA Kwist met Kanunnik 2024

Aan alle intellectuelen van Diepenbeek en ver daarbuiten.
Dit jaar presenteren we met veel trots onze 10de editie van onze befaamde KSA Kwist met Kanunnik Quiz. Dus aan alle liefhebbers van een avondje quizzen met een heerlijk streekbiertje in de hand, zorg ervoor dat u dit festijn zeker niet mist. De quiz zal doorgaan op zaterdag 9 maart in De Plak in Diepenbeek. De deuren zullen openen om klokslag 20u, en de eerste vraag zal om 20u30 worden gesteld.
Dus beste encyclopediefanaten en sympathisanten, begin alvast maar allerlei lijstjes vanbuiten te leren, grootmoeders oude platencollectie opnieuw te beluisteren en zeker en vast de fratsen van onze regering in combinatie met de actualiteit in het oog te houden want we hebben weer fenomenale vragen voorbereid.
Zoals de naam al verraadt is dit niet alleen een evenement voor de echte kwisser maar zullen ook de fijnproevers van streekbiertjes dit jaar weer hun hartje kunnen ophalen. Wij bieden u namelijk de 3 topdrankjes van de brouwerij van Wilderen aan: Tripel Kanunnik, Wilderen Goud en Wilderen Kriek. Hiernaast zullen we u ook proberen te verleiden met allerlei versnaperingen.

Inschrijven kan via: http://tinyurl.com/KSAKwistmetKanunnik2024

(LET OP! Teams moeten bestaan uit 5 personen)
De prijs per team bedraagt €20. Betalen kan gebeuren via overschrijving (BE62 7512 0717 4761, vermeld hierbij de naam van je team) of de dag zelf via cash.
Tot slot willen we nog even aanhalen dat u best niet te lang kan wachten met in te schrijven aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Benediximus!
π
KSA Diepenbeek